Опасна гонка в София между таксиметров водач и полиция. Задържан е шофьорът

...
Опасна гонка в София между таксиметров водач и полиция. Задържан е шофьорът
Коментари Харесай

Хванаха шофьор на такси без регистрация и с множество криминални прояви

Опасна гонка в София сред таксиметров лидер и полиция. Задържан е шофьорът на таксито, който нямал нужните документи, с цел да реализира транспорт на пасажери, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Около 21:20 часа в сряда автопатрул на Първо районно управление (на МВР) подал сигнал и направил опит да спре за инспекция таксито. Водачът не се подчинил и продължил придвижването си с висока скорост, създавайки предпоставки за застрашаване живота и здравето на преминаващите пешеходци и за пораждане на  пътно произшествие. 
В хода на подхванатите незабавни полицейски дейности, минути по-късно лидерът - 38-годишен мъж с голям брой криминалистически регистрации, е спрян. При последвалата инспекция той не е показал документи за ръководство на автомобила, както и такива, удостоверяващи правото за упражняваната му активност като таксиметров водач.
По случая е формирано досъдебно произвеждане. За осъществените нарушавания са му съставени актове и автомобилът е дерегистриран. Мъжът е арестуван за 24 часа, като след отчет на материалите в Софийска районна прокуратура, мярката е променена в задържане под стража за период до 72 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР